+30 210 6828077-8

Γιώργος Μουστρούφης

ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ

Ο Γιώργος Μουστρούφης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1961 και σπούδασε Αρχιτεκτονική στην σχολή Architectural Association του Λονδίνου -RIBA part 1 &2 και AA Diploma. Όταν γύρισε στην Αθήνα ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στην οικογενειακή κατασκευαστική εταιρεία, όπου ασχολήθηκε με την επίβλεψη έργων μεγάλης κλίμακας καθώς και με ιδιωτικά κατασκευαστικά έργα, αποκτώντας με αυτό τον τρόπο πολύτιμη εμπειρία σε όλα τα στάδια και τους τομείς της κατασκευής.
Από το 1989 διατηρεί, μαζί με τον αδερφό του Νίκο Μουστρούφη, αρχιτεκτονικό γραφείο με την επωνυμία “MOUSTROUFIS ARCHITECTS”. Το γραφείο προσφέρει αρχιτεκτονικές υπηρεσίες ύψηλής ποιότητας και αισθητικής, μελέτη εφαρμογής και αρχιτεκτονική επίβλεψη της κατασκευής, ώστε να διασφαλιστεί το υψηλό επίπεδο εκτέλεσης της καθε κατασκευαστικής λεπτομέρειας.
Ο Γιώργος Μουστρούφης έχει σχεδιάσει πολλές κατοικίες και έχει ασχοληθεί εκτεταμένα με ανακαινίσεις και προσθήκες, δίνοντας πάντα ιδιαίτερη προσοχή όχι μόνο στην λειτουργικότητα, αλλά και στην δημιουργία ιδιαίτερης αισθητικής και ατμόσφαιρας, προσαρμοσμένης στις ανάγκες του ιδιοκτήτη.
Πολλά από τα έργα που έχει αναλάβει έχουν δημοσιευθεί στον Ελληνικό αλλά και στον Διεθνή τύπο.